Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 271 km

Zeeuws politiedossier gestolen

Toegevoegd: 07-05-2009, 16.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Deze week is bij een herdenking in het Gelderse Oosterbeek een dossier van de Zeeuwse politie ontvreemd uit een auto. Dat heeft de Zeeuwse politie bevestigd.
 
Het dossier werd dinsdag bij de oorlogsbegraafplaats gestolen uit de auto van een ambtenaar van het korps Zuid-Holland-Zuid. De diefstal is naar buiten gebracht door datzelfde korps. Waarom de agent het Zeeuwse dossier bij zich had is niet bekend gemaakt. Ook wil de politie niet kwijt wat er precies in het dossier staat en hoe vertrouwelijk de informatie is.
 
De politieregio Gelderland-Midden doet een strafrechtelijk onderzoek naar de inbraak in de auto, die overigens niet als politie-auto herkenbaar was.
 
Naast het dossier werden ook nog andere goederen weggenomen. Niemand is aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (7-5-2009 om 21:57)
Laat je zelf papieren in je auto liggen. en je auto wordt opengebroken kun je nog een boete krijgen. hun geven zo het goede voorbeeld met vertrouwlijke informatie
Ben (7-5-2009 om 21:20)
Wat adviseert de politie ons? laat geen kostbare spullen achter in de auto. politiedossie is zeker in hun ogen niet zo belangrijk
Ikkuh (7-5-2009 om 19:59)
Is ook niet slim iets vertrouwlijks in je auto te laten liggen he!! wij worden ervoorgewaarschuwd dat we geen waardevolle spullen in de auto moeten laten.... maar hun doen dat dus wel. beetje jammer :(
CKM (7-5-2009 om 19:16)
Typeert hoe men met dossiers omgaat, had hij dit bij zich om thuis eens door te lezen , belachelijk.
Fred (7-5-2009 om 18:22)
Agenten, zijn dat die mensen die campagnes voeren , "buit eruit "als je je auto onbeheerd achterlaat ?
Camader (7-5-2009 om 18:13)
Zoals bekend: Ieder zijn/ haar gegevens liggen op straat. Een foutje kan maar waarom met een dossier in je auto rijden? Het wordt steeds meer mode ieder zijn/haar gegevens openbaar te maken door fouten, internet, dossiers en ga zo maar door. Veilig als burger in Nederland? Laat me niet lachen.
Cookie-instellingen beheren