Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 59 km

Zeeuws politiedossier gestolen

Toegevoegd: 07-05-2009, 16.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Deze week is bij een herdenking in het Gelderse Oosterbeek een dossier van de Zeeuwse politie ontvreemd uit een auto. Dat heeft de Zeeuwse politie bevestigd.
 
Het dossier werd dinsdag bij de oorlogsbegraafplaats gestolen uit de auto van een ambtenaar van het korps Zuid-Holland-Zuid. De diefstal is naar buiten gebracht door datzelfde korps. Waarom de agent het Zeeuwse dossier bij zich had is niet bekend gemaakt. Ook wil de politie niet kwijt wat er precies in het dossier staat en hoe vertrouwelijk de informatie is.
 
De politieregio Gelderland-Midden doet een strafrechtelijk onderzoek naar de inbraak in de auto, die overigens niet als politie-auto herkenbaar was.
 
Naast het dossier werden ook nog andere goederen weggenomen. Niemand is aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (7-5-2009 om 18:05)
Wat een stommiteit, een dossier te grijpen leggen in een geparkeerde auto. de betreffende slordige ambtenaar moet de konsekwenties maar dragen. Eigen schuld, dikke bult.
Sluiskil (7-5-2009 om 17:53)
SLORDIG!
. (7-5-2009 om 17:52)
Ik zou contact opnemen met peter r de vries
Anita (7-5-2009 om 17:34)
Wie laat nu zijn auto on afgesloten achter.en zeker als er politiedossiers in liggen.ik vind dat ze er maar laks mee omgaan.zo ligt weer iemand zijn gegevens blood op straat.schandalig gewoon,wie weet komt dat dosier ook bij peter r de vries terecht.
Lieke (7-5-2009 om 17:33)
Wie doet nu zo iets,, die persoon of meerdere is/ zijn niet helemaal goed. wat nu als die info in dat dossier zeer vertrouwelijk is,, straks weet heel zeeland of verder er nog van.. dat is toch niet prettig meer.
Zoop (7-5-2009 om 17:08)
Slordig, heel erg slordig. hebben dus nog niets geleerd na de usb affaire en de oude pc op de stoep.
Cookie-instellingen beheren