Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel bekeuringen bij controles in Vlissingen

Toegevoegd: 07-05-2009, 23.09 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

VLISSINGEN - Donderdag zijn door de politie in Vlissingen de nodige bekeuringen uitgeschreven nadat op twee verschillende locaties een algemene controle was gehouden.


Aanleiding voor de controles waren diverse overlastmeldingen over met name het verkeer op de Vlissingse boulevard. Tussen 9:30 en 12:00 uur en tussen 14:30 en 16:00 uur werd gecontroleerd op de Oude Veerhaven. Daar kregen zestien personen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel. Bij de spoorwegovergang gingen twee personen op de bon voor het negeren van het rode licht.

Verder werd een bekeuring uitgeschreven voor het rijden in een onverzekerde auto, het verlopen van de APK en twee keer voor het niet handsfree bellen. Vijf automobilisten waren in overtreding omdat ze donkere folie op de zijramen aan de voorzijde van hun voertuig hadden aangebracht. Twee keer werd bekeurd voor de niet in orde zijnde verlichting van een aanhanger en ook werden een tweetal bekeuring uitgeschreven voor een gladde band. Eén bestuurder had nog een boete openstaan van 240 euro.

Tussen 13:15 en 14:30 uur werd de controle gehouden op de Boulevard de Ruijter. Daar werden in totaal zes boetes uitgeschreven voor het niet dragen van een autogordel. Ook hier was een automobilist in overtreding met donkere zijruiten en werd één persoon bekeurd voor een verlopen APK. Tenslotte werd nog een houten knuppel in beslag genomen omdat deze kan dienen als wapen.

Bij de blaastest die bij alle automobilisten werd afgenomen was niemand in overtreding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (9-5-2009 om 15:02)
Nou voor uitlaten schrijven ze weldegelijk boetes uit. Ik had er zelf namelijk 1 van 270 euro. En blindeerfolie op de ramen mag wel alleen moet deze een lichtdoorlaat hebben van 75% of meer. maar daar kijken ze niet naar. dit kunnen ze trouwens niet meten als je wordt aangehouden.
Swen (9-5-2009 om 01:14)
Er was de vorige dag ook al een controle, toen werden ook bromfietsen gecontroleerd, waaronder die van mij. Dus op bromfietsen werd wel degelijk gecontroleerd.
Toon (8-5-2009 om 21:09)
Moesten in yerseke ook eens doen daar rijdt de helft dronken rond na de middag.
De canadees (8-5-2009 om 19:28)
Gewoon bullshit allemaal. Hou je aan de regels dan heb je dat gelazer allemaal niet. maar ja een Hollander moet altijd zijn eign zin doordrijven. Ala men de regels hanteerd dan heb je ook niet zo een aggressie in het verkeer. maar ja wie ben ik he. Ze bekeuren maar. Goed voor de staat
Bam (8-5-2009 om 18:40)
Nu nog eens een regelmatig controles in de Scheldestraat na 18.00 en de Aagje Dken. Daar zijn al jarenlang klachten, is onderzoek naar gedaan en that is it.
Zoop (8-5-2009 om 17:40)
Jro heeft gelijk, sportuitlaten zijn gewoon verboden, toch deelt de politie daar nagenoeg nooit een verbaal voor uit.