Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zakkenrollers betrapt in supermarkt

Toegevoegd: 09-05-2009, 00.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vrijdagmiddag rond 12.20 uur heeft politie Zeeland in de Albert Heijn aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen twee Roemeense zakkenrollers aangehouden.


Een agent die in zijn vrije tijd boodschappen aan het doen was in genoemde winkel betrapte het tweetal op heterdaad toen ze een vrouw wilden bestelen.

De agent sloeg direct en alarm en zijn collega's hebben het tweetal aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (9-5-2009 om 12:16)
Tja en dan gaan ze naar het politiebureau,krijgen een bekeuring en gaan vrolijk weer verder met het stelen en roven,zet ze maar gelijk het land uit,elke crimineel terug naar je heimat!! ,dat scheelt ons veel belastinggeld .
Invisible (9-5-2009 om 10:47)
Een Romein ? waarom zijn ze in de eu ? om mensen te beroven in europa ? Ik stel voor om de deuren weer dicht te gooien voor zulke landen !!! bulgarije, romenié verdienen het niet, over het algemeen zijn ze al zo.
DrogeJoop (9-5-2009 om 10:27)
Bravo voor deze oplettende politieman, zo moet het.
Rob (9-5-2009 om 10:18)
Keurig werk van die agent! er komen steeds meer van deze lieden naar nederland om te roven en te stelen, allemaal een gevolg van dat fijne verenigd Europa... In zwitserland is het beter geregeld, daar komen ze niet eens over de grens!
3wegen (9-5-2009 om 09:20)
Netjes!!
Cookie-instellingen beheren