Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Zakkenrollers betrapt in supermarkt

Toegevoegd: 09-05-2009, 00.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vrijdagmiddag rond 12.20 uur heeft politie Zeeland in de Albert Heijn aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen twee Roemeense zakkenrollers aangehouden.


Een agent die in zijn vrije tijd boodschappen aan het doen was in genoemde winkel betrapte het tweetal op heterdaad toen ze een vrouw wilden bestelen.

De agent sloeg direct en alarm en zijn collega's hebben het tweetal aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goed opgelet (9-5-2009 om 20:26)
Heel goed opgelet van deze niet diensthebbende agent. En zijn kordate optreden verdient een lintje. En dat de rollers een FLINKE straf mogen krijgen, maar daar zijn de rechters weer voor.
Hannie (9-5-2009 om 19:16)
Mario, helemaal mee eens!!!! Per kerende "post" retour met zulke lui, er is hier al genoeg narigheid.
E. (9-5-2009 om 16:55)
@Mario : Je hebt gewoon helemaal gelijk!! Die Roemenen lachen wel om ons. duffe hollanders en ze hebben nog gelijk ook. Als de politiek iets wakkerder was, waren er zulke problemen niet!!!
Mario (9-5-2009 om 14:21)
Ga je in de fout terug naar eigen land. Sorry voor deze uitspraak maar dit is de enigste manier zo zie ik het.. Deze mensen leren anders nooit.
JKO (9-5-2009 om 14:00)
En de Roemenen lopen nu weer vrolijk op straat om te roven en te stelen. Nederland: het land van melk en honing. Maar eigen rechter spelen mogen wij als Nederlander !! niet.
Bert (9-5-2009 om 13:52)
Nederland oh Nederland zijn we zo soft? Steeds meer misdaden gebeuren door zulke lieden en we laten zulke dingen toe? gaan de oogjes nog niet open??? Mooi werk van de agent overigens. dat waardeer ik zeer
Cookie-instellingen beheren