Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser gewond bij ongeval

Toegevoegd: 09-05-2009, 00.42 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

ZIERIKZEE - Vrijdagmiddag is op de Korte Blokweg een bromfietser gewond geraakt nadat hij in aanrijding kwam met een bestelauto.


Omstreeks 15:00 uur verlieten een bestelauto een bouwplaats aan de Korte Blokweg in Zierikzee. De 54-jarige bestuurder uit Heinkenszand zag een van rechtskomende bromfietser over het hoofd. De 16-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland kwam vervolgens met volle vaart in botsing met de bestelauto.

Door de aanrijding kwam de jonge ten val en liep een nog onbekend letsel op. De bromfietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestelauto liep schade op aan de rechter zijkant.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (29-5-2009 om 21:02)
Ik zit bij deze jonge in de klas het was best schrikken toen ik het hoorde, maar hij is waarschijnlijk over 2 weken weer op school
Mike Dekker (10-5-2009 om 10:53)
Ik ben zelf de buurjongen ik was kort na het ongeluk ter plekken toen hij net op de brancard werd gelegd. Scooter was total los in een cirkel van 10 m lagen versplinterde onderdelen. De jeep het was geen bestelwagen was aan de rechterkant erg ingedeukt. Ik ben met hem naar het ziekenhuis meegegaan
Cookie-instellingen beheren