Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw beroofd door wisseltruc

Toegevoegd: 09-05-2009, 16.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Zaterdagmiddag omstreeks 12.30 uur werd er in de Bachlaan een 62-jarige vrouw uit Terneuzen door middel van een wisseltruc beroofd van haar geld.

Nadat de vrouw voor de man geld had gewisseld, bleek even later dat er meer dan honderd euro uit haar portemonnee verdwenen was.


De politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoe (11-5-2009 om 00:01)
5 jaar teveel ??? De meeste moeten hard werken om het hoofd boven water te kunnen houden en dan komt er zo'n vent die binnen een paar seconden je (misschien) laatste centen jat, ik zeg 10 jaar dwangarbeid, leren ze tenminste werken voor hun geld !!!!
Zoop (9-5-2009 om 20:01)
@piet, 5 jaar ? is dat niet wat overdreven ?
Piet (9-5-2009 om 16:30)
Waarschijnlijk wordt de dader nooit meer gepakt, maar wat mij betreft mag die zo 5 jaar de cel in!! Je blijft van iemand anders zijn spullen / geld af!!