Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Inbrekers twee keer actief in Middelburg

Toegevoegd: 09-05-2009, 16.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in een winkel en in een horecapand op de Pottenbakkerssingel in Middelburg en in een bedrijfsloods in Oostdijk.


Bij beide panden werd door de inbrekers een ruit geforceerd. Zowel uit het winkelpand als uit het horecapand werden enkele honderden euro's ontvreemd.

Ook in een bedrijfsloods op de Lavendeldijk in Oostdijk hebben inbrekers hun slag geslagen. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er uit de loods een spijker- en lasapparaat en een stoomcleaner gestolen. Er werd een ruit vernield om binnen te komen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annelies (9-5-2009 om 21:23)
Die loods is van mijn vader geweest!! nu is hij van een andere famlid
Cookie-instellingen beheren