Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt 78km te hard

Toegevoegd: 09-05-2009, 16.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRABBENDIJKE - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie Zeeland het rijbewijs ingevorderd van een een 19-jarige man die te veel had gedronken.

Omstreeks middernacht reed de 19-jarige man uit Krabbendijke op de Oude Rijksweg. Ter hoogte van Krabbendijke werd zijn snelheid gecontroleerd door agenten. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 158 km/h over de Oude Rijksweg waar een maximumsnelheid geldt van 80 km/h.


Toen de man ter controle ook moest blazen bleek ook dat hij 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. De man moest direct zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suffie63 (9-5-2009 om 21:24)
78 te hard, dat weer wel. Daar heb ik geen doctoraal wiskunde voor nodig. Rechtpraten wat krom is, daar zijn velen goed in.
's Gravenpolder (9-5-2009 om 19:57)
Was die jongen even kwijt wat er 2 weken geleden is gebeurt bij de Vierwegen?? Of wilde hij het nabootsen? Wat heb je dan weinig verstand zeg. Een gevaar voor iedereen, dus dan maar voorgoed van de weg af met dit alcomobielistje
Dronken of niet dronken (9-5-2009 om 19:54)
19 jaar jong, en dan zo hard rijden? De praktijk leert dat je eigenlijk nog geen auto kunt rijden als je 19 bent, zo weinig ervaring heb je nog maar. Ga dan zeker niet drinken en te hard rijden, want dan ben je toch wel heel dom. Deze jongen verdient geen rijbewijs, afpakken dus.
Rien (9-5-2009 om 19:09)
Er staat ook nergens dat de man dronken was: wel dat hij (t.o.v.) de norm teveel had gedronken. Dat scheelt toch een slok op de borrel.
Peter (9-5-2009 om 18:48)
Ik vind dat je helemaal niet moet drinken als je achter het stuur moet zitten, ze zullen je maar van de wereld rijden met drank op. Ze moeten het nog zwaarder straffen, het zelfde als doodslag. Er rijden taxi,s genoeg in zeeland als je toch wil drinken, of blijf thuis met bier drinken
Marinet (9-5-2009 om 18:31)
Het is altijd stom om alcohol te gebruiken om daarna een auto te besturen,en zeker op die leeftijd van 19 jaar
Cookie-instellingen beheren