Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Buschauffeur geslagen bij Wissenkerke

Toegevoegd: 09-05-2009, 16.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Op de Nieuweweg in Wissenkerke is zaterdagmorgen omstreeks 07.30 uur een 57-jarige buschauffeur uit de gemeente Reimerswaal enkele keren geslagen naar aanleiding van een verkeerssituatie.


De buschauffeur reed door een wegversmalling van zo'n 200 meter lang en enkele meters voor het eind reed een busje van tegenovergestelde richting de versmalling in.

Toen de buschauffeur niet achteruit reed stapte de bijrijder van de tegenligger uit en sloeg de buschauffeur door het geopende raampje. De buschauffeur sloeg alarm en de bijrijder ging daarop terug naar het busje, nam de plaats in van de bestuurder, keerde en reed weg, richting Kamperland.

De buschauffeur liep geen letsel op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mia (10-5-2009 om 12:13)
Over A-sociaal gedrag gesproken.... En weer betreft het een chauffeur in het openbaar vervoer.
Ingeborg (10-5-2009 om 11:25)
Laf hoor,om er daarna snel vandoor te gaan! Was zeker iemand die dacht van laat ik maar eigen rechtertje spelen om die bus chauffeur een paar klappen uit te delen.wat een gefrustreerde mafkees.als je dag niet goed is,was thuis gebleven!!! moet niet gekker worden.
A janse (10-5-2009 om 09:28)
Flinke jongen hoor eerst slaan en dan weg wezen hopende dat de juiste mensen die jongen toch weten te vinden
Marga (10-5-2009 om 09:23)
Waar zijn buschauffeurs dan nog wel veilig! Nu worden ze ook al geslagen door lui die niet eens in zijn bus zitten? Schandalig iemand die zijn werk doet nog geslagen worden ook. 2000 euro boete is nog te weinig. Ik wens de buschauffeur sterkte!!!
Ronald (10-5-2009 om 08:33)
Ik hoop dat de buschauffeur geen ernsige letsel heeft! Er zou een wetsregel tegen ontollerantie moeten komen met hoge straffen! dat de slachtoffers recht aan doet!, In deze situatie zou zo iemand makkelijk te achterhalen zijn aan het nummerbord van zijn bus! Sterkte aan de Chauffeur!
Jan (10-5-2009 om 08:27)
Als beroeps chauffeur zie ik dagelijks situaties bij wegversmallingen en het valt mij iedere keer op dat er bij de bussen weinig beleefdheid is, zij komen door? Wat er gebeurd is dat is niet goed te keuren.
Cookie-instellingen beheren