Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Buschauffeur geslagen bij Wissenkerke

Toegevoegd: 09-05-2009, 16.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Op de Nieuweweg in Wissenkerke is zaterdagmorgen omstreeks 07.30 uur een 57-jarige buschauffeur uit de gemeente Reimerswaal enkele keren geslagen naar aanleiding van een verkeerssituatie.

De buschauffeur reed door een wegversmalling van zo'n 200 meter lang en enkele meters voor het eind reed een busje van tegenovergestelde richting de versmalling in.

Toen de buschauffeur niet achteruit reed stapte de bijrijder van de tegenligger uit en sloeg de buschauffeur door het geopende raampje. De buschauffeur sloeg alarm en de bijrijder ging daarop terug naar het busje, nam de plaats in van de bestuurder, keerde en reed weg, richting Kamperland.

De buschauffeur liep geen letsel op.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (10-5-2009 om 19:35)
Wat er gebeurd is dat is niet goed dat staat bij mij voorop. Maar laat de busschauffeurs ook eens nadenken zij hebben geen vrij spel. Zij krijgen teveel aandacht terwijl het uitgelokt wordt, ik zie het dagelijks.
Aboeij (10-5-2009 om 17:24)
De buspassagiers en chauffeur moeten beter opletten en het nummer van het betreffende voertuig noteren.op die manier is de dader makkelijk te traceren. M.i. kan hij zijn straf dan niet ontlopen. Maar ja wie weet wat er zich heeft afgespeeld.
Henk (10-5-2009 om 17:06)
Ik heb de laatste tijd zelf ook een paar keer te maken gehad met asociaale ariva buschauffeurs die gewoon keihard door komen rijden terwijl ik al over de helft van de vegversmalling ben.waarna de chauffeur ook nog eens agressieve gebaren maakte dat ik achteruit moest.nog geen reden om te gaan slaan
Pippa (10-5-2009 om 16:16)
Wat een schandaal,maar je laat je eigen toch niet zomaar slaan! gelukkig zijn er ook mensen die respect hebben voor jullie met een dienstverlenend beroep,het allerbeste, groetjes van Pippa.
Ton (10-5-2009 om 14:35)
Laat die flinke vent zich kenbaar maken. Kan hij van mij een lesje achteruitrijden krijgen
Richard (10-5-2009 om 13:46)
Ik weet niet hoe de situatie percies is geweest maar ik heb zelf al meerdere malen ondervonden dat de bus chaufeurs op deze lijn vaak voorang nemen terwijl ze het niet hebben! Ze geven rechts vaak geen voorang en bij wegversmallingen komen ze gewoon door en laten kleinere voertuigen achteruit gaan.