Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 96 km

Weer heg in brand in Middelburg

Toegevoegd: 09-05-2009, 23.19 uur
Weer heg in brand in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft zaterdagavond in de Arnelaan in Middelburg een brandende heg geblust. Niemand raakte gewond.
 
De brand werd rond 22.40 uur ontdekt. De brandweer rukte met spoed uit om het vuur te blussen. De brand is vermoedelijk aangestoken.
 
De afgelopen tijd is in Middelburg een flink aantal heggen in vlammen opgegaan. Vannacht nog woedde een brandje bij de Zuidsingel.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (11-5-2009 om 12:00)
Van mij mag deze brandstichter bij zijn volgende actie zelf de hens in vliegen dan heeft hij het voor goed afgeleerd. Wat een achterlijk persoon is dit zeg! Ik heb zo'n heg in mijn buurt zien branden en dat is afschuwelijk ! Dit vind ik geen grappen meer maar ziekelijk gestoord gedrag.
Ronald (10-5-2009 om 21:51)
@ZOOP: Wel eens een kerstboom na de kerstdagen zien branden? Deze hagen zijn vergelijkbaar. Veel hars, veel dood loof door ziekte en/of luis en het is gortdroog. Binnen 10 seconden is de fik erin en ben je uit de voeten. Dat vuur geeft afleiding genoeg.
Zoop (10-5-2009 om 17:13)
Hoe doet ie dat zo snel en onopgemerkt? Ik denk dat zo een haag best fikt als ie eenmaal in de hens staat, maar zo lichtontvlambaar zijn ze toch ook niet?
Werkloze heggenschaar (10-5-2009 om 14:31)
Ik hoop dat ze de dader(s) snel te pakken hebben en dat die heel diep in de buidel moet tasten om alle schade en kosten van brandweer en politie te vergoeden. Maar het zal wel weer een taakstraf worden.
Anoniem (9-5-2009 om 23:44)
Laf hoor iemand z'n heg in de brand steken, blijf gewoon met je poten van iemand anders eigendommen af!
Cookie-instellingen beheren