Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie gewonden bij ongeluk Ritthem

Toegevoegd: 10-05-2009, 19.33 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij een botsing met een personenauto is zondagochtend op de Scheeweg in Ritthem een fietser gewond geraakt. Ook twee anderen liepen letsel op.

De 45-jarige fietser uit Middelburg reed rond 09.55 uur links door een bocht van de Scheeweg. De 19-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele kon de racefietser niet tijdig ontwijken waarna een aanrijding ontstond.

De fiets is total loss en de fietser is met verwondingen aan hoofd, schouder en been naar het ziekenhuis gebracht. Beide inzittenden van de personenauto raakten gewond door glas van de voorruit.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Handje (12-5-2009 om 14:48)
Te hard als je 50 rijd.... heel apart! Je mag daar 60.....
Marga (11-5-2009 om 11:50)
Ik rijd daar dagelijks en ik begrijp niet dat je daar een fietser over het hoofd ziet hoor sorry. Alleen mogelijk als je te hard rijdt..
R2 (10-5-2009 om 20:07)
Hoop dat het goed afloopt zowel voor fietsers als voor de auto inzittenden. Weet niet of het hier ook zo was maar zie heel dikwijls dat ze met groepen en groepjes bij elkaar rijden net of ze aan het racen zijn. Racen hoort eigenlijk niet op de weg. Wettelijk moeten zij voldoen aan regels.