Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw rijdt 76 kilometer per uur te hard

Toegevoegd: 10-05-2009, 19.44 uur
Door: Roland de Jong
PHILIPINNE - Een 27-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen is zaterdagavond betrapt toen ze maar liefst 76 kilometer per uur te hard reed.
 
De politie merkte de vrouw rond 17.00 uur op toen zij over de Zandstraat reed. De automobiliste werd geklokt op een snelheid van 136 kilometer per uur terwijl ter plekke een limiet geldt van 60 kilometer per uur.
 
Het rijbewijs van de vrouw werd ter plekke ingevorderd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (12-5-2009 om 18:43)
@Johan, jij overschat jezelf behoorlijk zeg. Mensen moeten soms wel onder de maximumsnelheid rijden, wegens zware lading, of passagiers, of wat dan ook. Mensen zoals jij die altijd minstens de maximumsnelheid moeten rijden en gaan klagen als er iemand 79 rijdt ipv 80, dat zijn de gevaren op de weg.
K (12-5-2009 om 18:29)
Wat een domme reacties tuurlijk maakt de snelheid waarmee iemand rijd uit, bv je remweg wordt langer,je auto is moelijker onder controle te houden en niet te vergeten de impact bij een ongeval is vele malen groter,dus de kans dat je heelhuids uitstapt veel kleiner
Zoop (12-5-2009 om 16:54)
Wat een domme reacties hier ! "snelheid heeft er niets mee te maken" wat een onzin. hoe gebeuren ongelukken ? doordat mensen niet op tijd meer kunnen remmmen. waarom kunnen ze dan niet meer op tijd remmen ? omdat ze te hard rijden natuurlijk. als je zo iets simpels nog niet kan snappen....
Souburger (12-5-2009 om 13:58)
Inderdaad nooit meer terug geven,zulke gelijk van de weg afhalen,we moeten in nederland niet meer waarschuwen,als ze zulke domme fouten maken gelijk het rijbewijs gelijk invorderen,en gelijk het rijbewijs door de versnpperaar .
Johan (12-5-2009 om 10:53)
Snelheid hoeft niet altijd gevaarlijk te wezen. Een beetje doorrijden kan geen kwaad. Mensen die juist onder de maximun snelheid rijden zijn gevaarlijk.
Marga (12-5-2009 om 10:36)
@Adri Hoogesteger mijn auto wordt elk jaar A.P.K gekeurd, Ik mag dan (hoop ik) toch wel aannemen dat de boel technisch oké is. En hard rijden is wel degelijk hartstikke gevaarlijk! Je staat eerder stil als je normaal rijdt dan dat je scheurt hoor. Ga dan leren vliegen als je graag zo snel gaat.