Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie bekeurt onderaan boulevard

Toegevoegd: 10-05-2009, 19.53 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft tijdens een verkeerscontrole op het parkeerterrein aan de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen zondag diverse boetes uitgedeeld.
 
Op het terrein achter de boulevards werd onder meer gecontroleerd op de geluidsniveau's van de uitlaten van auto's en bromfietsen. Ook werd gelet op getinte ramen van auto's en de constructiesnelheden van brom- en snorfietsen.
 
In totaal werden negen bromfietsers en 7 automobilisten gecontroleerd. Zeven bromfietsers kregen een bekeuring omdat de constructiesnelheid van hun bromfiets te hoog was. Onder hen bevond zich 1 snorfietser.

 
Bij vier personenauto's werd een te hoog geluidsniveau van de uitlaat geconstateerd. Eén auto bleek niet APK gekeurd. Een andere personenauto was niet verzekerd. Dit voertuig werd in beslag genomen. Eén automobilist kreeg een boete voor het niet dragen van een gordel.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mozes (15-5-2009 om 09:25)
@:autofiel HARDE muziek in een geparkeerde auto naast je huis is inderdaad hinderlijk maar helaas doen veel mensen die niks beters te doen hebben (gepensioneerden etc) er een schepje bovenop en bellen voor elke decibel die langskomt in plaats van zelf vragen of het zachter kan sturen ze oom agent
Autofiel (12-5-2009 om 18:18)
Politie ga toch boeven vangen en laat de kunstenaars in hun rijdende kunstwerken nu eens met rust, ik heb ook een hekel aan jullie maar ik kom jullie toch ook niet iedere dag lastigvallen op het bureau dus laat ons ook gewoon onze hobby uitoefenen. tuners die dit lezen,laat je horen!!
Gene (11-5-2009 om 18:21)
Gelukkig niet Zoop je kan bijv bekeurd worden wegens: p H 205 veroorzaken van geluidhinder voor een omwonende/ de omgeving. Is een boete van ik meen 75 euro, aantal decibellen is niet relevant. Sloop je boxen er maar uit dus ;)
Vonck (11-5-2009 om 15:33)
Misschien een heel domme vraag van mij hoor, maar hadden ze niet ook niet iets van controle op de muziek die uit de auto's komt? Of is dat alweer verworpen. Dit even als reactie op Jaap etc.
Walker (11-5-2009 om 13:15)
Zoop, 300 dn(a) is dramatisch voor je oortjes of je moet al stokdoof zijn. Ken iemand die heeft een keer zijn motor van zijn auto aan gort gedraaid. Ruim 120 rijden in zijn 2e versneling. Hoorde dat niet omdat de muziek een beetje te hard stond in zijn auto. 180 dB(a).
N (11-5-2009 om 12:25)
@ Cabrioot: Hoe kom je erbij dat ze zonder uitlaat (mogen) rijden. Ik ben zelf motorrijder en ken genoeg zeeuwen die motor rijden, maar geen een daarvan rijdt zonder uitlaat. Wel genoeg met wat sportieve uitlaten, maar ook niet overdadig.