Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Paard zorgt consternatie in Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2009, 11.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een loslopend paard heeft zondagavond in Middelburg voor de nodige consternatie gezorgd.


Rond 22.00 uur kreeg de politie de melding binnen dat het paard ter hoogte van Ritthem tegen de rijrichting inliep in de richting van Middelburg. Het paard ging in galop richting de afslag Middelburg. Diverse politiewagens werden opgeroepen om het dier veilig van de weg te halen.

Toen het dier de afslag Middelburg opliep ging het vervolgens via de rotondes richting de McDonald's. Rond 22.30 kon het paard door enkele omstanders worden gevangen op de Schroeweg. Het is daarna weer overgedragen aan de eigenaar. Die heeft het dier afgevoerd met een trailer.

Hoe de paard op de snelweg terecht is gekomen is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nicky Meedendorp (13-5-2009 om 11:20)
Op het moment dat ik in de mcdrive stond reden er redelijk wat politie auto's voorbij over het fietspad... en opeens terwijl ik in de mcdrive stond rent dat paard op mij en een maat van mij af... Dat was best even schrikken maar achteraf ook wel lachwekkend.
Vlissinger (12-5-2009 om 16:52)
Ik heb eveneens de politie gebeld, ik kwam net de snelweg af en kon gelukkig op tijd uitwijken voor het dier, het beestje mag van geluk spreken dat hij niet geraakt is! hij heeft een aardig eindig eind over de onverlichte weg afgelegd.
Erik (11-5-2009 om 16:32)
Dat paard was op weg naar McDonald. Had geen zin meer in haver, biks en paardenkoekjes ;-)
Stefan.van.hemrt (11-5-2009 om 12:37)
Het telefoontje dat de politie kreeg had ik gepleegd reed van ritthem naar middelburg om naar huis te gaan en opeens zag ik daar het paard lopen maar er zat niemand op maar er ging ook niemand achteraan dus ben ik maar achter het beestje aan gegaan tegen de richting van het verkeer in op de snelweg
Peter (11-5-2009 om 12:25)
Weer al een paard los, dat is de zoveelste keer al in nieuwland is het enkele jaren geleden ook al eens gebeurd, dan schrik je wel even als er een paard recht op je auto komt afgelopen hoor. Ze zullen er echt eens beter op de paarden moeten letten,en een hangslot aan de poort.
Cookie-instellingen beheren