Weerbericht:
Vooral in het noorden een regen- of onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger dronken in geleende auto

Toegevoegd: 11-05-2009, 13.30 uur
Door: Laurens Jobse
VLISSINGEN - De Politie heeft afgelopen nacht rond 02.40 uur een 24-jarige Vlissinger aangehouden die dronken achter het stuur zat.


De man reed met 80 km/u over de Spuikomweg in Vlissingen. Agenten gaven hem een stopteken, maar daar gaf hij geen gehoor aan. Op de parkeerplaats van het ziekenhuis zette hij zijn auto neer en de agenten spraken hem aan.

Toen bleek dat de man geen rijbewijs had en dat hij ook nog eens behoorlijk had gedronken. Hij moest een blaastest doen waaruit bleek dat hij vijf keer zoveel alcohol op had als toegestaan.De Vlissinger is al vaker veroordeeld voor het rijden onder invloed. De auto waarin hij reed, en niet zijn eigendom was, is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (11-5-2009 om 16:14)
Het is toch onvoorstelbaar dat je een auto leen en vervolgens dronken ben,en dat in een auto van een andere,waar is de verantwoordelijkheid van de man die zoiets laat gebeuren.
Mi (11-5-2009 om 15:46)
Lekker zijn auto afgenomen, alleen jammer dat deze niet van hem is. Dronken achter het stuur , wat een meer als een sukkel zeg!!