Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee inbraken binnen een dag tijd

Toegevoegd: 12-05-2009, 09.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een woning aan de Langevielesingel in Middelburg is twee keer binnen een dag ingebroken. Bij de tweede inbraak wist de bewoner de dader zelf aan te houden.


De 50-jarige man werd rond 17.30 uur op heterdaad betrapt door de bewoner zelf. De bewoner was net terug van een bezoek aan het politiebureau. Hij had daar aangifte gedaan van een inbraak die op zondag was gepleegd in zijn woning. De bewoner heeft de 50-jarige inbreker, afkomstig uit Middelburg, in huis gehouden totdat de politie ter plekke was.

De 50-jarige is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (12-5-2009 om 11:56)
Het valt me nog mee dat bewoner niet opgepakt word voor gijzeling
Marga (12-5-2009 om 10:55)
Zou deze man eerst in het huis rondgekeken hebben en toen naar zijn vrouw gegeaan zijn om te vragen wat ze nog nodig had of zo? Het is bijna niet te geloven zeg! Hondsbrutaal om nog eens een keer terug te komen, en wat fijn dat hij geen kans meer kreeg om weg te komen anders een 3de keer?
Jee (12-5-2009 om 10:06)
Stuur nu de dader eens niet gelijk naar huis.Hij zit goed fout. Laat m nu maar een poosje in Torentijd verblijven en een flinke boete erboven op.Hij kan niet ontkennen dat hij daar binnen was en had geen toestemming van de bewoner om hier te zijn..
Cookie-instellingen beheren