Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Politie onderzoekt kogel in woning

Toegevoegd: 13-05-2009, 09.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van een kogel in een woning aan de Omloop in Middelburg. Dat heeft de politie woensdagochtend bevestigd.
 
Een bewoner merkte maandagavond tussen 20.45 en 21.00 uur dat er een gaatje in zijn raam zat en dat er binnen een kogeltje lag.  Hij belde de politie. Technisch rechercheurs hebben daarop dinsdagmorgen onderzoek gedaan. De kogel is meegenomen voor nader onderzoek en ook is het gat in het raam opgemeten.
 
Volgens de politie, die gisteravond nog niets over de zaak kon vertellen, heeft de bewoner geen aangifte gedaan. Het onderzoek is nog in volle gang.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren