Weerbericht:
Droog en opklaringen. Dinsdag koel en in het zuidoosten wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij zeer grote brand

Toegevoegd: 14-05-2009, 01.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een zeer grote brand in 's-Gravenpolder is in de nacht van woensdag op donderdag een man zwaargewond geraakt.
 

De brand brak rond 00.50 uur uit in een bedrijvenverzamelpand met daarin een garagebedrijf. Toen de brandweer arriveerde lag het slachtoffer in de omgeving van het complex op de grond en kwamen de vlammen al uit het gebouw.


Het slachtoffer is met spoed met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. Over zijn exacte verwondingen en toestand is niets bekend. De brandweer riep groot materieel op om het vuur te bestrijden.

Tijdens de brand deden zich diverse explosies voor. Ook vlogen gasleidingen in brand. Omliggende panden werden natgehouden. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere complexen. Het pand waarin de brand woedde is echter volledig verwoest. Over de oorzaak van de brand en de ontstane schade is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leni (19-5-2009 om 13:27)
Heel veel sterkte voor de eigenaren en hun gezin dit heeft heel veel impact op de hele familie. Hopend dat jullie ondanks de schrik en ellende een doorstart kunnen maken.
E&M (16-5-2009 om 08:13)
Wij willen de BHV-er bedanken die ons geholpen heeft voordat de hulpverleners er waren. Wat fijn dat je zo snel aanwezig was en adequaat gehandeld hebt. Veel sterkte voor de familie en vrienden van het slachtoffer. Ook veel sterkte voor de gedupeerden.
Frank (15-5-2009 om 23:53)
Emiel en Herman, heel veel sterkte toegewenst!!!
Niko van Ruitenburg (15-5-2009 om 13:33)
Zo snel na de ingebruikname / opstart dit ! Sterkte voor de gedupeerden; ook voor de wederopbouw !
Tevreden klant ASG (14-5-2009 om 23:12)
Wat erg...en wat gaan er gelijk weer spookverhalen de ronde...Heel erg voor ASG en Peter de Wilde die net hun bedrijf hier goed op poten hadden..sterkte met verwerking ,nasleep en opbouw...Waar moet ik mijn auto nu brengen??
John (14-5-2009 om 21:53)
Emiel en Herman, sterkte om er boven op te komen. Een echt drama... Als jullie hulp nodig hebben, ruimte of wat dan ook, ik help graag!
Cookie-instellingen beheren