Weerbericht:
Eerst nog buien, later droger. Overdag wisselend bewolkt en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij zeer grote brand

Toegevoegd: 14-05-2009, 01.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een zeer grote brand in 's-Gravenpolder is in de nacht van woensdag op donderdag een man zwaargewond geraakt.
 

De brand brak rond 00.50 uur uit in een bedrijvenverzamelpand met daarin een garagebedrijf. Toen de brandweer arriveerde lag het slachtoffer in de omgeving van het complex op de grond en kwamen de vlammen al uit het gebouw.


Het slachtoffer is met spoed met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. Over zijn exacte verwondingen en toestand is niets bekend. De brandweer riep groot materieel op om het vuur te bestrijden.

Tijdens de brand deden zich diverse explosies voor. Ook vlogen gasleidingen in brand. Omliggende panden werden natgehouden. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere complexen. Het pand waarin de brand woedde is echter volledig verwoest. Over de oorzaak van de brand en de ontstane schade is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (14-5-2009 om 21:39)
@Misschien (14-5-2009 om 14:04 uur) Het zou dus best eens kunnen dat het slachtoffer tevens de dader is! Zullen we dat de politie maar uit laten zoeken? Daar zijn ze tenslotte voor.
Roy (14-5-2009 om 21:26)
Sterkte aan de getroffenen. ik heb het in februari zelf mee gemaakt in krabbendijke, echt verschrikkelijk.
Cora (14-5-2009 om 19:19)
Emiel, sterkte!
Angelique (14-5-2009 om 15:55)
Onze dank is groot brandweer!! Anders was ons pandje ook afgebrand!! Echt rot voor alles wat verloren is gegaan!! Rare mensen zijn er op deze wereld!!!
Iemand (14-5-2009 om 14:44)
Heeft die man geprobeerd om de brand te blussen ? Of heeft deze man de boel aangestoken? Vreemd is het wel, dan vraag ik mij ook af wat die man daar te zoeken had op dat tijdstip ..
Jacq (14-5-2009 om 14:12)
Sterkte jongens.!!
Cookie-instellingen beheren