Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij zeer grote brand

Toegevoegd: 14-05-2009, 01.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een zeer grote brand in 's-Gravenpolder is in de nacht van woensdag op donderdag een man zwaargewond geraakt.
 

De brand brak rond 00.50 uur uit in een bedrijvenverzamelpand met daarin een garagebedrijf. Toen de brandweer arriveerde lag het slachtoffer in de omgeving van het complex op de grond en kwamen de vlammen al uit het gebouw.


Het slachtoffer is met spoed met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. Over zijn exacte verwondingen en toestand is niets bekend. De brandweer riep groot materieel op om het vuur te bestrijden.

Tijdens de brand deden zich diverse explosies voor. Ook vlogen gasleidingen in brand. Omliggende panden werden natgehouden. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere complexen. Het pand waarin de brand woedde is echter volledig verwoest. Over de oorzaak van de brand en de ontstane schade is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Misschien (14-5-2009 om 14:04)
Het zou dus best eens kunnen dat het slachtoffer tevens de dader is!
Vraagtekens (14-5-2009 om 13:46)
Ah, het verhaal op de PZC site schept meer duidelijkheid. Hier zit inderdaad een (brand)luchtje aan. Het is een raadsel wat de man in het garagebedrijf deed. De eigenaren van Autoservice 's-Gravenpolder waren er in elk geval niet van op de hoogte dat iemand in hun bedrijf nog aan klussen was.
Henk (14-5-2009 om 09:51)
Ow dat is zonde pas een paar maanden een nieuwe pand sterkte met het opbouwen.
Cookie-instellingen beheren