Politie start onderzoek grote brand

Toegevoegd: 14-05-2009, 10.01 uur

Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - De politie Zeeland is vanmorgen een technisch onderzoek gestart naar aanleiding van de zeer grote brand op een bedrijventerrein aan de Spoorstraat in 's-Gravenpolder.

Bij de brand raakte afgelopen nacht een 33-jarige man uit de gemeente Vlissingen zwaargewond. De man is met ernstige brandwonden overgebracht naar het brandwondencentrum in Leuven (België).

De politie hoort diverse getuigen. Verder zijn technische rechercheurs buiten begonnen met een sporenonderzoek en met de voorbereidingen voor het onderzoek in het gebouw. Op dit moment is het namelijk niet verantwoord om in het gebouw te werken vanwege instortingsgevaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750