Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 196 km

Gewonde bij frontale botsing Axel

Toegevoegd: 14-05-2009, 10.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Bij een frontale botsing tussen een personenauto en een motorrijden op de Kerkdreef in Axel is woensdagavond een 42-jarige man gewond geraakt.


Omstreeks 18.00 uur kwam de motorrijder door nog onbekende oorzaak frontaal in botsing met de personenauto. De motorrijder, een 42-jarige man uit Axel raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De man liep snijwonden op in het gezicht en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

De bestuurder van de personenauto, een 49-jarige man uit de Gemeente Borsele, raakte niet gewond. Volgens de politie is er nog geen duidelijkheid over de toedracht van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motorrijder (15-5-2009 om 17:53)
Vertel eens Peggy, wat deed ie dan op de tegenliggerhelft? Goede kans dat je daar namelijk frontaal op een ander knalt. Ik ben overigens zelf fanatiek motorrijder. De fotos zijn vrij duidelijk zeg maar.
Peggy (15-5-2009 om 15:37)
We zijn allemaal mensen en die dingen gebeuren... word er een beetje moe van dat er een wijzend vingertje naar motoren word gedaan dat deze altijd hard en onverantwoordelijk rijden.... niet alle motorrijders zijn zo.... iedereen is onschuldig totdat hun schuld bewezen is !
Peggy (15-5-2009 om 15:36)
Ik ken degene die dit is gebeurd en kan met zekerheid zeggen dat mensen niet overhaaste conclusies moeten trekken naar aanleiding van een nieuwsbericht... om even de naam te zuiveren van deze man...Hij had dus NIET gedronken... en het ongeval is gewoon pure pech geweest...
Motorrijder (15-5-2009 om 11:42)
Mensen, de motorrijder was beschonken, het lag helemaal niet aan de weg. Ik kom er dagelijks, de situatie mankeert niets aan, het zorgt er juist voor dat mensen wat rustiger rijden. Wat is dat toch met verantwoordelijkheden afschuiven? Wat mij betreft de desbetreffende motorrijder rijbewijsinname!
Wendy (14-5-2009 om 20:55)
Ja juist had al veel eerder kunnen gebeuren.. gevaarlijkeweg als je het mij vraagt!!
C haak (14-5-2009 om 19:36)
Dit is de eerste keer dat er iets ernstigs is gebeurt. Gewoon een gentleman in het verkeer zijn en aan de kant gaan voor je tegen ligger. Maar dat gebeurt niet altijd.En als ze er een 1 richting weg van gaan maken ,word het een racebaan..
Cookie-instellingen beheren