Vrij veel wind met af en toe regen

Onderscheiding voor politievrijwilligers

Toegevoegd: 14-05-2009, 11.10 uur
Onderscheiding voor politievrijwilligers
Door: Laurens Jobse
NIEUWDORP - Gisteravond kregen Zeeuwse politievrijwilligers een onderscheiding in de vorm van de Van Vollenhovenpenning.

Politievrijwilligers dragen al 60 jaar hun steentje bij aan de veiligheid. De vrijwilligers maken volledig deel uit van het korps en doen dit werk vrijwillig naast een baan ergens anders.

Divisiechef Koos den Rooijen reikte de onderscheidingen uit aan de politievrijwilligers. Ook werd er in samenwerking met de pistoolschutters van de NATRES-reserve Koninklijke marechaussee een schietwedstrijd gehouden.