Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 121 km

Politiebureau Kruiningen voorlopig dicht

Toegevoegd: 14-05-2009, 13.43 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Het oude politiebureau in Kruiningen gaat op 25 mei dicht. Het dorp krijgt er echter wel weer een nieuw bureau voor in de plaats.


In verband met de geplande nieuwbouw sluit het oude bureau. Bezoekers kunnen vanaf 25 mei terecht op de politiebureaus in Kapelle, Goes en Tholen. Vanaf 2 juni houdt politie van maandag tot en met donderdag dagelijks van 14.00 uur tot 16.00 uur spreekuur in het gemeentehuis in Kruiningen.

Op 11 juni is er overigens geen spreekuur vanwege sluiting van het gemeentehuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monique (15-5-2009 om 06:37)
Pjotter wel eens geprobeerd aangifte te doen voor poging tot inbraak als je niet in 1 van die dorpen woont waar er nu een politie bureau zit? Nee? ik wel, als er dus nu "tijdelijk" weer een extra bureau dicht gaat wordt het nog makkelijker aangifte te doen. Dus, wie geeft een domme reactie?
Bianca (14-5-2009 om 19:31)
Zelfs voor de politie is er net als voor alle andere hulpdiensten een speciaal nummer in de lucht. Daarvoor heb je geen vast buro nodig om ze te alarmeren. Daar hebben ze telefoon voor uitgevonden. Was hard nodig in Kruiningen dat er een nieuw buro ging komen. Dus wees er maar trots op.
Pjotter (14-5-2009 om 16:38)
Monique wat geef je een domme reactie. Het bureau gaat dicht en er komt een nieuw bureau. De surveillance blijft gewoon zoals het was.Sluiting heeft verder niets te maken met dieven, boeven en overvallers die zich aan kantooruren moeten houden.
Monique (14-5-2009 om 13:53)
Echt ronduit belachelijk. Hopen dan maar dat de inbrekers, vandalen, overvallers enz. enz. zich ook aan de kantooruren van de politie houden.
Cookie-instellingen beheren