Burgemeester Dijkstra betuigt steun

Toegevoegd: 15-05-2009, 14.41 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Burgemeester Wim Dijkstra van Vlissingen heeft zijn medeleven betuigd aan de directie en het personeel van Thermphos. Bij het bedrijf in Vlissingen-Oost kwamen vanochtend twee mannen om het leven. Een derde raakte gewond.

Volgens de gemeente komt het verlies van de twee collega’s als een schok. De burgemeester heeft aangeboden om een rol te spelen in de nazorg voor het personeel van Thermphos. Dit zal gebeuren in overleg met de directie van het bedrijf.

Volgens de gemeente Vlissingen is één van de twee dodelijke slachtoffers een inwoner van de gemeente Vlissingen. Later op de dag zal de burgemeester contact opnemen met de nabestaanden om hen zijn condoleances over te brengen.

Volgens de gemeente zal Dijkstra hen ook vragen of hij op enige manier ondersteuning kan bieden in het rouwproces of bij het organiseren van de uitvaart.
 
Zie ook:
- Doden en gewonde bij ongeluk Thermphos (15-05-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (15-5-2009 om 22:51)
Ik als ex zeeuw zie dat het karakter van de zeeuw oprecht is, pijn en verdriet daar praten we samen over. Hoe groot of klein het voorval ook is, het maakt niet uit. Wees er trots op.