Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten coniferenbrand tot maandag vast

Toegevoegd: 15-05-2009, 16.23 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - De twee Middelburgse jongens die afgelopen dinsdag zijn aangehouden in verband met een grote reeks coniferenbranden zullen nog tot en met maandag vast blijven zitten.


De rechter-commissaris heeft vandaag beslist dat hun aanhouding rechtmatig is gebeurd. De jongens hebben een beperking opgelegd gekregen en mogen niet communiceren met anderen.

Maandag zal de rechter commissaris beslissen of het voorarrest van de jongens wordt verlengt en het noodzakelijk is ze nog langer in hechtenis te houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtmoeder (17-5-2009 om 18:13)
Ze zitten zolang omdat er nog steeds geen bewijs is dat ze er iets mee te maken hebben. Anders waren ze wel al voorgeleid aan de rechter. Er zijn trouwens ook weer andere jongens aangehouden.Dus oordeel niet te snel.
Monique (17-5-2009 om 14:03)
PPPFFFF sommige reacties zijn wel heftig hoor het zijn 2 jongens van 13 jaar. En gelukkig zijn wij allemaal gezegend met ENGELTJES van kinderen die zulke dingen nooit en te nimmer doen.Nou ik hoop dat ik zo gezegend ben maar helaas ik durf dat met 100 % zekerheid te zeggen
Jantje (16-5-2009 om 23:22)
Ik denk als je daar zit je al wel genoeg geleerd heb op deze leeftijd om niet in herhaling te vallen. Alleen de ervaring al daar te zitten,
Martin (16-5-2009 om 16:38)
Dit gaat echt niet te ver. Ze worden waarschijnlijk niet voor niks zo lang vastgehouden. Het valt elke keer mee dat het alleen coniferen zijn, want de brandjes hadden ook uit de hand kunnen lopen.
Anthony (16-5-2009 om 13:56)
Dan mogen ze meteen de vulling van een 5kg koolzuur sneeuw apparaat betalen of terwijl een co2 blusser waarmee een van deze branden is geblust.
Ron (16-5-2009 om 12:50)
Pf..al dat softe gedoe. Als ze echt schuldig zijn vind ik het prima dat ze nog vastzitten. Denk eens aan al die mensen die gedupeerd zijn en die niet meer rustig kunnen slapen. Ze kunnen niet streng genoeg zijn wat mij betreft. Ik hoop dat ze er van leren.
Cookie-instellingen beheren