Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Dronken man gered uit brandende auto

Toegevoegd: 16-05-2009, 11.07 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Een dronken automobilist heeft gisteravond rond 21.40 uur op de Hoekseweg in Hoek een verkeersongeval veroorzaakt. De man zelf kon net op tijd uit zijn auto worden gered: deze vloog na de botsing in brand. Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.


Een 54-jarige vrouw uit Terneuzen wilde rond dat tijdstip via een voorsorteerstrook linksafslaan, maar opeens kwam er vanaf het sluizencomplex een auto aanrijden die op haar weghelft doorreed. De vrouw zette haar auto stil, in de hoop dat de bestuurder van de auto uit tegenovergestelde richting nog op zijn eigen weghelft zou terugkeren. Dit deed hij niet en een frontale botsing was het gevolg.
 
 
 
Zowel de Terneuzense vrouw als haar 56-jarige echtgenoot, die bij haar in de auto zat, zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De man die de aanrijding veroorzaakt had is door een medewerker van de Koninklijke Marechaussee uit zijn auto gehaald, omdat deze in brand vloog.

Deze 52-jarige man, afkomstig uit de gemeente Terneuzen, rook naar alcohol. De verdachte werd door de marechaussee aangehouden en overgedragen aan de politie. Agenten hebben de man overgebracht naar het politiebureau en daar is hij gehoord. Hij verklaarde 6 biertjes te hebben gedronken. Onderweg zou hij al eens tegen een vangrail aangereden hebben.

De aanrijding die hij op de Hoekseweg had veroorzaakt had hij naar eigen zeggen niet eens gemerkt. De man heeft een blaastest moeten doen waaruit bleek dat hij ruim drie keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ArCo (18-5-2009 om 07:54)
Beste slachtoffers van dit ongeval.. Zorg dat u alle schade kunt verhalen op deze dader. Maak overal foto,s van schrijf alle dingen op hoe onbenullig het ook lijkt maar zo kunt u schade toegebracht door andere vergoed krijgen.. Zelf ook mee gemaakt. En nog steeds lichamelijke klachten Helaas.
Ditta (17-5-2009 om 20:06)
De persoon die ons dit heeft aan gedaan, beseft feitelijk niet, wat hij ons achter heeft gelaten. Lichamelijk verwondingen, slapenloze nachten, hoop schade, allelei regelwerk met politie, verzekeringen, garage afspraken in ziekenhuis en afhankelijk van derde. Dit voor een paar biertjes??
ArCo (17-5-2009 om 09:54)
Ja goed idee rijbewijs afpakken... Drank maakt meer kapot dan men lief is... Sterkte voor de mensen die door deze sukkel naar het Ziekenhuis moesten.
Jacqueline (16-5-2009 om 21:58)
En dan zeggen ze dat het verstand met de jaren komt....Wat een oelewapper, opsluiten zulk volk!
Souburger (16-5-2009 om 15:47)
Keihard aanpakken die gasten,zulke kosten ons veel geld .
Romeo (16-5-2009 om 12:10)
Weer een die denkt dat hij slim bezig is.alcohol en verkeer gaan niet samen.rijbewijs gewoon door de versnipperaar en de rest van z'n leven te voet.hopelijk dat alles goed gaat met de andere personen.
Cookie-instellingen beheren