Weerbericht:
Koud begin van de dag. Verder zonnige perioden en plaatselijk een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Zeeuwse vermissing bij Peter R. de Vries

Toegevoegd: 17-05-2009, 13.43 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Misdaadverslaggever Peter R. de Vries besteed vanavond in zijn televisieprogramma aandacht aan de verdwijning van de Filippijnse Imelda Becerro uit Bruinisse.
 
Imelda, destijds 27 jaar oud, ging half mei 1993 samen met haar Nederlandse echtgenoot Jaap G. en hun 1-jarige dochtertje Joanna op een korte boottrip naar Engeland. Op de terugvaart naar Rotterdam verdwijnt ze echter spoorloos. Nu bijna zestien jaar later heeft de dochter een brief geschreven aan het tv-programma. Joanna denkt dat Imelda destijds is vermoord door haar vader.
 
In het programma van vanavond gaat Peter R. de Vries in op de noodkreet van het meisje. Hij deed maandenlang onderzoek naar de gebeurtenissen in 1993.
 
Volgens de website van het programma is gedurende dit onderzoek gebleken dat de vader een “uiterst gewelddadige reputatie had als het ging om (Filippijnse) vrouwen”. Hij bleek ook in beeld te zijn geweest als de dader van een nog steeds onopgeloste moord in Rotterdam in 1996.
 
In het programma zullen ook verborgen camerabeelden te zien zijn van een bezoek bij G. De uitzending start vanavond om 21.30 uur op SBS6.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fan van Peter (18-5-2009 om 10:58)
Zonder bewijs is iemand inderdaad niet schuldig. Maar in de uitzending bleek wel degelijk dat er in deze zaak een aantal dingen niet klopt. De verdachte heeft valse verklaringen afgelegd tegenover de politie en komt steeds met vage antwoorden op voor de hand liggende vragen...
Gido (18-5-2009 om 10:29)
Dat kan zo zijn maar mij lijkt het een vieze vent
Peter (17-5-2009 om 23:38)
Tot ik keiharde bewijzen zie, neem ik dit soort verhalen van Peter met een berg zout
Cookie-instellingen beheren