Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist en geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Man gewond bij ongeluk N59 Bruinisse

Toegevoegd: 17-05-2009, 21.53 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Bij een aanrijding op de rotonde van de N59 in Bruinisse is vanmorgen één persoon gewond geraakt.
 
De gewonde is een 33-jarige wielrenner uit Vlaardingen. De man werd rond 11.05 uur geschept door een 27-jarige Rotterdammer in zijn personenauto. Deze kwam uit de richting van de Grevelingendam en ging naar Zierikzee.


De auto kon de fietser niet meer ontwijken en een botsing was het gevolg. De fietser is naar het ziekenhuis overgebracht. Hij had onder meer een hoofdwond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VZ (18-5-2009 om 10:02)
Helemaal mee eens aan de fietsers is bij deze verkeers situatie absoluut niet gedacht. En dat in een recreatie gebied!!!!!
LK (17-5-2009 om 23:48)
Niet de eerste fietser die hier wordt aangereden, terwijl die hier (of 100 m verder tussen de bosjes door) helemaal niet mogen oversteken. Dat ze dat doen is niet raar, want een goed alternatief is er niet. Beste gemeente, wanneer komt er een fatsoenlijke verbinding tussen Bruinisse en Aquadelta?
Cookie-instellingen beheren