Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist en geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Auto vernietigd na rit zonder rijbewijs

Toegevoegd: 17-05-2009, 21.56 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De auto van een 63-jarige man uit Terneuzen is vanmiddag vernietigd, nadat de politie de bestuurder had betrapt. De man had geen geldig rijbewijs.
 
Het rijbewijs van de man was afgenomen door een rechter. De man was er van op de hoogte dat hij niet meer mocht rijden. Agenten van de Zeeuwse politie troffen de man vanmiddag rond 12.10 uur rijdend op de Scheldekade in zijn woonplaats.


De man is overgebracht naar het politiebureau. Er is contact gelegd met de dienstdoende officier van justitie en die heeft gelast dat de auto vernietigd mocht worden. Ook wordt proces-verbaal opgemaakt tegen de man.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (18-5-2009 om 17:16)
@Kees, ben het helemaal met je reactie eens. Normen en waarden zijn ver te zoeken bij sommige lieden, maar zou zelf niet de auto laten vernietigen. Geef deze maar weg aan mensen die wel willen rijden maar financieel wat minder breed zitten. Een gratis auto ter beschikking lijkt me een goede optie.
McHansie (18-5-2009 om 15:29)
Tis alleen knullig als het zijn eigen auto niet is! :-s
Kees (18-5-2009 om 08:29)
Dit is de enigste oplossing die zal werken m.i.z , moet veel vaker gebruikt worden,ook bij drankrijders, 3x =platte auto,lost ook het parkeerprobleem ,het lijkt of niemand zich meer aan de wettelijke regels wil houden. Ook de "snelle jeugd" zou hiermee meer mee te maken moeten hebben.
Cookie-instellingen beheren