Weerbericht:
Bewolkt, in het zuiden lokaal wat regen. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt vier inbraken

Toegevoegd: 17-05-2009, 22.01 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar inbraken in Bruinisse, Oost-Souburg, Tholen en Vlissingen. Er is niemand aangehouden.


Tussen 02.30 uur vrijdagnacht en 07.00 uur zaterdagmorgen is ingebroken in een café in Bruinisse. Om het pand binnen te komen hebben de inbrekers een deur geforceerd. Uit het café is een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen. Ook werden gokkasten opengebroken. De schade die de daders hebben aangericht bedraagt ook enkele honderden euro's.

In een snackbar in Oost-Souburg werd in dezelfde nacht ook ingebroken. Tussen vrijdagavond 22.30 en zaterdagmorgen 11.30 uur is in het pand een ruit verbroken.

Uit het bedrijf is een geldbedrag van enkele honderden euro's weg. Ook werd hier elektronica weggehaald en enkele treetjes bier.

In een café in Tholen is in dezelfde nacht gepoogd in te breken. Hier vond de poging tot inbraak plaats tussen 02.15 en 14.30 uur. De inbrekers hebben geprobeerd een slot te verbreken, maar dat bleek meer moeite te kosten dan zij waarschijnlijk dachten.

In een winkel in de Hobeinstraat in Vlissingen is vannacht ingebroken. Tussen 20.30 gisteravond en vanmorgen 11.45 uur werd een ruit verbroken in de winkel, waardoor inbrekers de kans zagen om het pand binnen te komen. Uit de winkel is een geldbedrag van enkele tientallen euro's weggenomen. De technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren