Weerbericht:
Op veel plaatsen mist of bewolking, vooral in de middag ook zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man wil drugs kopen met ander rijbewijs

Toegevoegd: 17-05-2009, 22.04 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 18-jarige man uit het Franse Villeneuve is zaterdagmiddag rond 15.50 uur in Terneuzen aangehouden nadat hij had geprobeerd om drugs te kopen met het rijbewijs van iemand anders.


De man probeerde de softdrugs te kopen in een coffeeshop. De medewerker van de coffeeshop trapte daar niet in en belde de politie. Die kwam en heeft de Fransman aangehouden, omdat hij zich niet kon legitimeren.

De man is overgebracht naar het bureau waar enige tijd later een maat ten tonele verscheen die de identiteitskaart van de verdachte op zak had. Na het betalen van een boete van € 50,- konden beide kompanen weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klopt niet (19-5-2009 om 09:51)
Voor het niet laten zien van identiteit krijg je 50 euro.Voor valse papieren blijkbaar ook.Kan je toch altijd proberen andere papieren te laten zien.Komt het niet in je eigen dossier.Wordt een ander weer met de dader zijn troep opgezadeld.Harder straffen bij bewuste strafbare feiten plegen
Chill (18-5-2009 om 07:50)
Lekker laten kopen, een fles whiskey krijgt hij toch ook mee bij de slijter???
Cookie-instellingen beheren