Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie vordert reeks rijbewijzen in

Toegevoegd: 17-05-2009, 22.20 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde diverse personen beboet voor het te hard rijden en het rijden onder invloed van alcohol.


De politie wist ook twee snelheidsduivels aan te houden. Op de A58 werd zaterdag rond 16.00 uur een 25-jarige Vlissinger beboet omdat hij 56 kilometer per uur te hard reed. Het rijbewijs van deze man, die verklaarde even te willen testen hoe hard zijn auto kon, werd ingenomen.

Vannacht om 03.30 uur werd ook het rijbewijs ingenomen van een 20-jarige man uit Den Haag. Deze man reed met ongeveer 170 kilometer per uur over de N57 ter hoogte van Scharendijke. De man kon aan de kant worden gezet bij Stellendam.

Eén van de personen van wie het rijbewijs werd ingevorderd was een 24-jarige man uit Yerseke. Hij raakte gisteren rond 19.45 uur betrokken bij een eenzijdig ongeluk op de N289 bij Kruiningen. Hij reed tegen een betonnen middenberm. De man bleek bijna drie keer te veel te hebben gedronken. De auto is weggetakeld.

Een 45-jarige Middelburger werd vannacht rond 00.55 uur betrapt op het rijden onder invloed. Hij reed over de stoep van de Poelendaelesingel. Hij bleek bijna vijf keer te veel te hebben gedronken. De man kreeg een proces-verbaal.

Op de Emmaweg in Nieuw-Namen werd vanavond rond 18.30 uur een 60-jarige man uit De Klinge (B) bekeurd. Deze man had bijna drie keer te veel gedronken. De man kreeg een proces-verbaal. Ook moest hij zijn rijbewijs inleveren. Hij bleek al eerder veroordeeld te zijn voor hetzelfde feit.

Ook in Hoofdplaat werd het rijbewijs van een Belgische man ingevorderd. De politie zag rond 15.40 uur op de Westlangeweg een auto staan met draaiende motor. In de auto zat een man verdwaasd om zich heen te kijken. Na een blaastest bleek dat de man bijna zes keer te veel had gedronken. Hierop werd het rijbewijs van de 51-jarige man uit Knokke ingevorderd.

Op de Bonenburg in Vlissingen werd vannacht het rijbewijs van een 20-jarige Vlissinger ingevorderd. Deze man reed met behoorlijk veel lawaai rond 05.00 uur door de wijk. De man weigerde een blaastest en hierna werd hij aangehouden. Op het bureau besluit hij toch maar mee te werken en dan blijkt dat hij beginnend bestuurder is en vier keer teveel heeft gedronken. De 20-jarige Vlissinger verklaart nog tegen de agenten dat hij hasj heeft gebruikt. Zijn rijbewijs is ingenomen en proces-verbaal wordt opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (18-5-2009 om 16:45)
Wat betreft de dronken rijders?Te triest voor woorden.
Rico (18-5-2009 om 15:23)
De lijst word elk weekend langer :P
Esther (18-5-2009 om 10:56)
Goed werk mannen ga zo door.
Cookie-instellingen beheren