Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Mannen met softdrugs op veerboot

Toegevoegd: 17-05-2009, 22.27 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft naar aanleiding van klachten vandaag diverse mensen bekeurd die op de veerboot Vlissingen-Breskens in het bezit waren van drugs.


In de anderhalf uur dat de agenten op de veerboot stonden werd bijna zestig gram softdrugs in beslag genomen. Deze zeven personen, afkomstig uit Knokke, Assenbroek, Izegem, Sint Kruis, Blankenberge en Stene, kregen boetes van 100 euro of een dagvaring. De mannen variëren in leeftijd tussen de 19 en de 43 jaar en hadden wiet en hasj op zak.

Diegenen die een dagvaarding hebben gekregen dienen zich binnenkort voor een rechter te verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Papi (18-5-2009 om 01:00)
Wat wil men nou het wordt legaal verkocht en men gaat die stufkikkers op zitten wachten. Ga toch fietsen , hetzelfde tig jaren bekeurd worden voor een paar km te hard te rijden volgens de regels. Zielige vertoning echter het is intussen de normaalste zaak van de wereld, Kassa ! Niet stuf gebruiker.
Pipa (17-5-2009 om 22:36)
Eindelijk heeft de politie actie ondernomen het begon een beetje de spuigaten uit te lopen met die drugs gebruikers uit belgie.met tientallen gelijk gaan ze iedere dag naar de coffeeshops in vlissingen. Is een goede zaak dat ze aangepakt worden.
Cookie-instellingen beheren