Weerbericht:
Van het noordwesten uit meer zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mannen met softdrugs op veerboot

Toegevoegd: 17-05-2009, 22.27 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft naar aanleiding van klachten vandaag diverse mensen bekeurd die op de veerboot Vlissingen-Breskens in het bezit waren van drugs.

In de anderhalf uur dat de agenten op de veerboot stonden werd bijna zestig gram softdrugs in beslag genomen. Deze zeven personen, afkomstig uit Knokke, Assenbroek, Izegem, Sint Kruis, Blankenberge en Stene, kregen boetes van 100 euro of een dagvaring. De mannen variëren in leeftijd tussen de 19 en de 43 jaar en hadden wiet en hasj op zak.

Diegenen die een dagvaarding hebben gekregen dienen zich binnenkort voor een rechter te verantwoorden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vliss (26-5-2009 om 02:04)
Zielig man eerlijk denk ook eens aan dit scenario; mensen die in breskens en omstreke wonen willen op legale wijze wiet halen in vliss en dan moet je gaan betalen omdat je gebruik maakt van het gedoogbeleid? Damn vies hoor..
Pipa (18-5-2009 om 15:58)
@mo dan moet je wel goed lezen wat er staat de controles waren in breskens en niet in vlissingen dus de agenten in vlissingen kunnen hun zo noodzakelijke werk gewoon uit blijven voeren.
Ko (18-5-2009 om 11:11)
@Mo: Waar denk je dat die problemen in de Bonedijkestraat en de bloemenbuurt door veroorzaakt worden..... Juist ja....drugsgebruikers.
Droge (18-5-2009 om 09:57)
Nee we hebben liever dat ze met de auto komen en dan op de vlucht slaan heb dat wel eens gezien bij wegmisbruikers nou dan hoop ik dat mijn kind op school zit.Oh ja plus drugsrunners.Laat die mensen in hun waarde.Ga echt werk doen voor je geld
Mo (18-5-2009 om 08:40)
Nou Pipa daar ben ik het niet mee eens hoor. Laat de politie zich bezig houden met echte problemen zoals de Bonedijkestraat en de bloemenbuurt. ipv een heksenjacht te gaan maken op softdrugs gebruikers.
Chill (18-5-2009 om 07:47)
Legaliseren moeten ze !!! Als je zo anti "drugs" bent, wil nog niet zeggen dat anderen het ook niet moeten doen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedragingen.