Weerbericht:
Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongetje bekneld tussen spaken

Toegevoegd: 18-05-2009, 09.35 uur
Jongetje bekneld tussen spaken
Door: Roland de Jong
LEWEDORP - De brandweer heeft zondagmiddag een jongetje bevrijd dat met zijn been vast was komen te zitten tussen de spaken van een fiets.

Het ongeluk deed zich rond 14.40 uur voor in de Zandkreekstraat in Lewedorp. De brandweer riep meerdere voertuigen op om het ventje te bevrijden.

Het slachtoffertje is met beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over de exacte aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Caroline (21-5-2009 om 09:15)
Zat idd achterop bij zn zus,ouders hadden hen gewaarsch het blijven kinderen en n ongeluk is zo gebeurd Je kan ze niet overal voor beschermen helaas.
Romana (18-5-2009 om 23:36)
Zo´n ongeluk zit inderdaad in een klein hoekje... Zelf heb ik dit als kind ook meegemaakt op de camping. Gelukkig heb ik er toen alleen een kneuzing aan over gehouden, in tegenstelling tot dit kindje. Veel sterkte en succes!
Abeliena (18-5-2009 om 19:56)
Mensen die zo reageren zijn dom, zijn jullie nooit jong geweest en hebben jullie ook nooit iets gedaan wat niet mocht. Oordeel niet te snel over iets wat je niet weet. Heel veel sterkte voor het gezin
Roxanne (18-5-2009 om 17:31)
Jullie oordelen veel te snel! Je kan niks dr overzeggen hoe het is gebeurd en waarom! Gewoon dikke vette pech!
Lion (18-5-2009 om 17:13)
Waar staat er dat dat ventje achterop zat?? dat haal ik niet uit het bericht. het kan altyd gebeuren,ik heb het als kind ook al eens gehad. het ligt aan de situatie,
Tikkel (18-5-2009 om 16:54)
Beterschap mannetje! Ik hoop dat hieruit lering wordt getrokken. 2 keer was ik getuige van iets dergelijks: een kindje dat achterop een sportfiets (!) zat en met een voetje in de spaken kwam en een vader met een kindje voorop de stang. Pa neemt een bocht, voet klem tussen frame en spatbord.