Weerbericht:
Perioden met zon en vooral in de oostelijke nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongetje bekneld tussen spaken

Toegevoegd: 18-05-2009, 09.35 uur
Jongetje bekneld tussen spaken
Door: Roland de Jong
LEWEDORP - De brandweer heeft zondagmiddag een jongetje bevrijd dat met zijn been vast was komen te zitten tussen de spaken van een fiets.

Het ongeluk deed zich rond 14.40 uur voor in de Zandkreekstraat in Lewedorp. De brandweer riep meerdere voertuigen op om het ventje te bevrijden.

Het slachtoffertje is met beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over de exacte aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
..... (18-5-2009 om 16:35)
Voor degene die gaan oordelen het was een kinderfiets in zeer goede staat en ja een ongeluk zit in een klein hoekje.
Nickey (18-5-2009 om 16:26)
Ik kan het mis hebben maar zelf dacht ik altijd dat als je een kind achterop neemt men voetsteuntjes hoort te hebben. Wens het jongetje een spoedig herstel toe.
Nely (18-5-2009 om 15:50)
Wat ontzettend rot voor dat jongetje zeg! Het is idd wel zo dat fietsen vaak erg slecht onderhouden worden, ook van de jeugd maar een ongeluk kan natuurlijk altijd gebeuren.
Martin (18-5-2009 om 12:29)
Erg hoor...weet u wat zo groot probleem is? fietsen worden zéér slecht onderhouden..hoeveel kinderen en grote mensen fietsen met slechte remmen en geen kettingkast en geen jas beschermers voor als er kind achterop zit.. fietsen met klein kind achterop is levensgevaarlijk zonder jasbeschermers !!!
Mc (18-5-2009 om 11:45)
De ouders moeten er zorg voor dragen dat de fiets goed in orde is. Waarom moet het jongetje hier van de duppe worden ? .Ik wens het jongetje heel veel beterschap toe. .Ik heb het zelf eens zien gebeuren VERSCHRIKKELIJK wat een kind dan meemaakt . De ouders ook sterkte toegewenst.