Middelburger randt meisje (11) aan

Toegevoegd: 18-05-2009, 16.23 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zondag in een sportcomplex in Arnhem-Zuid een twintigjarige man uit Middelburg opgepakt op verdenking van aanranding. De man zou in het complex een elfjarig meisje onzedelijk hebben betast.

Volgens het meisje zou de man haar tijdens het sporten hebben lastig gevallen en vervolgens vastgepakt. Het slachtoffer stribbelde echter tegen en wist weg te komen waarna de politie Gelderland-Midden werd gewaarschuwd.

Mede op aanwijzen van het slachtoffer kon de man in het sportcomplex worden aangehouden. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (19-5-2009 om 10:42)
Venka Zo dacht ik ook alleen hebben ze de man die mijn dochter heeft betast nog nooit gevonden en heeft mijn dochter dus wel een trauma waar ik zelf zo ook last van heb omdat de dader niet bekend is,. En er is nooit een reden om iemand aan te raken tegen zijn wil Zeeuwse
Gek (19-5-2009 om 09:44)
De dader had misschien niet verwacht dat het meisje uit angstdit zou melden bij iemand.Dat is de reden waarom hij daar bleef. Goede reacctie van het kind.Het overbluffen/schuld gevoel aanpraten, bij haar is gelukkig niet gelukt
Een slachtoffer. (19-5-2009 om 06:30)
Heeft u het rapport gelezen dan mevr.buys?
Venka (19-5-2009 om 00:50)
Je moet gewoon van zo'n meisje afblijven onzedelijk of niet het hoort niet. Geef hem maar een flinke straf inderdaad dat hij zijn levelang er aan herrinnerd blijft wat ie heeft gedaan. Zou iemand bij mijn dochter niet moeten proberen er blijft niets van over dan.
Jolanda (18-5-2009 om 23:39)
Hij hoort gewoon van een meisje af te blijven en een meisje van 11 ja inderdaad een zieke geest en zelfs dat is nog netjes hoop dat het meisje zich weer wat beter voelt en dat ze er geen klachten aan overhoud zoals angstig of nog erger!!Heel veel sterkte ook voor de ouders!!
M (18-5-2009 om 22:56)
Ze is 11 zeeuwse. Gaat niet om een vrouwtje in de kroeg!