Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Middelburger randt meisje (11) aan

Toegevoegd: 18-05-2009, 16.23 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zondag in een sportcomplex in Arnhem-Zuid een twintigjarige man uit Middelburg opgepakt op verdenking van aanranding. De man zou in het complex een elfjarig meisje onzedelijk hebben betast.

Volgens het meisje zou de man haar tijdens het sporten hebben lastig gevallen en vervolgens vastgepakt. Het slachtoffer stribbelde echter tegen en wist weg te komen waarna de politie Gelderland-Midden werd gewaarschuwd.

Mede op aanwijzen van het slachtoffer kon de man in het sportcomplex worden aangehouden. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (18-5-2009 om 21:42)
Zeeuwse waarom ga jij geen aangifte doen als je zonder dat jij het wilt aangeraakt word? Het kan natuurlijk per ongeluk gaan maar daar is in dit geval volgens mij geen sprake van. Een beetje voorzichtig met je antwoord
Henk (18-5-2009 om 21:41)
Zeeuwse waarom ga jij geen aangifte doen als je zonder dat jij het wilt aangeraakt word? Het kan natuurlijk per ongeluk gaan maar daar is in dit geval volgens mij geen sprake van. Een beetje voorzichtig met je antwoord
Henk (18-5-2009 om 21:36)
In reactie op Zeeuwse wil ik ff zeggen dat dit antwoord wel erg kort door de bocht is. Er staat in het stuk dat het meisje tegenstribbelde en weg kon komen dus dat zal niet ff aanraken geweest zijn. En ik weet niet hoe oud jij bent maar een 11 jarig meisje dat betast wordt door een 20 jarige?
Nina (18-5-2009 om 21:34)
Je kan niet zomaar iemand gaan lopen aanraken, maar ja je kan ook niet voor jan *** een aangifte doen. Maar man deze kerel randt het meisje aan, dan moet er wel aangifte worden gedaan. Ik bedoel, welke idioot haalt het in zijn of haar hoofd om een kind of een volwasen man of vrouw te pakken?!
D.B (18-5-2009 om 20:53)
Terug te komen op vorige reactie :,JE MOET MET JE HANDEN VAN KINDEREN AF BLIJVEN!!!
Mo (18-5-2009 om 20:35)
Ja hoor wat zou nou onzedelijk zijn.....wat een vraag zeg. En als een meisje helemaal niet aangeraakt wil worden dan hoor der netjes van af te blijven