Middelburger randt meisje (11) aan

Toegevoegd: 18-05-2009, 16.23 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zondag in een sportcomplex in Arnhem-Zuid een twintigjarige man uit Middelburg opgepakt op verdenking van aanranding. De man zou in het complex een elfjarig meisje onzedelijk hebben betast.

Volgens het meisje zou de man haar tijdens het sporten hebben lastig gevallen en vervolgens vastgepakt. Het slachtoffer stribbelde echter tegen en wist weg te komen waarna de politie Gelderland-Midden werd gewaarschuwd.

Mede op aanwijzen van het slachtoffer kon de man in het sportcomplex worden aangehouden. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (18-5-2009 om 19:56)
Raar???? dat de man dan gewoon in het sportcomplex blijft als hij dit gedaan heeft
B. (18-5-2009 om 19:55)
@zeeuwse.Als men vastgepakt wordt/of aangeraakt op plaatsen waar dat niet "normaal" is, wordt je onzedelijk betast.niet als je bij je arm gepakt wordt. Lijkt me dat dat niet mag als de dader mee wordt genomen voor verhoor. ALS het verhaal van het meisje klopt natuurlijk. Dan is hij een viespeuk!
Leonie (18-5-2009 om 19:54)
Zeeuwse: Er zijn zoveel meiden die er niet van houden om vastgepakt te worden door vreemden. Ik zou ook de politie bellen. Als ze niet weggekomen was, wie weet wat hij dan gedaan had. Die vent moet zijn fikke gewoon thuis houden.
Sylvia (18-5-2009 om 19:50)
Sorry hoor zeeuwse maar het gaat hier om een meisje van 11 jaar, die heb gewoon met rust te laten.
Mevr buys (18-5-2009 om 19:44)
De "zeeuwse" met dat ongenuanceerd commentaar heeft zeker geen kinderen. Het kan voor een jong meisje zeer traumatisch zijn met grote gevolgen. Iedereen moet met zijn handen van wie dan ook blijven. En uit het rapport blijkt, dat het niet een toevallige aanraking was. Dus straffen, die man.
Zeeuwse (18-5-2009 om 19:08)
Onzedelijk.. wat verstaat men onder onzedelijk? Ik word ook weleens vastgepakt zonder dat ik het wil, dan ga ik toch ook geen aangifte doen. En of het nu een bekende is of niet.. sommige meisjes mag je niet eens aanraken.