Middelburger randt meisje (11) aan

Toegevoegd: 18-05-2009, 16.23 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zondag in een sportcomplex in Arnhem-Zuid een twintigjarige man uit Middelburg opgepakt op verdenking van aanranding. De man zou in het complex een elfjarig meisje onzedelijk hebben betast.

Volgens het meisje zou de man haar tijdens het sporten hebben lastig gevallen en vervolgens vastgepakt. Het slachtoffer stribbelde echter tegen en wist weg te komen waarna de politie Gelderland-Midden werd gewaarschuwd.

Mede op aanwijzen van het slachtoffer kon de man in het sportcomplex worden aangehouden. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (18-5-2009 om 18:36)
Hij ook een straf die hij zijn hele leven zal blijven herrinneren net als dat 11 jarige meisje die hij zo nodig moest pakken die flinke vent bah!
Vlissingse (18-5-2009 om 17:53)
Dan vind ik viespeuk nog zwak uitgedrukt,wat een zieke geest joh.
Alex (18-5-2009 om 17:08)
Wat een viespeuk