Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 107 km

Twee verdachten coniferenbranden vrijgelaten

Toegevoegd: 18-05-2009, 16.25 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - De twee 13-jarige jongens die afgelopen dinsdag zijn aangehouden voor een reeks coniferenbranden in Middelburg zitten niet langer vast.


Mede vanwege hun jonge leeftijd heeft de rechter-commissaris besloten ze te laten gaan. Beide jongens blijven wel gewoon verdachten in deze zaak.

De 15-jarige jongen uit Middelburg die afgelopen zaterdag thuis is aangehouden in verband met de coniferenbranden zit nog wel vast. Zijn naam was in het onderzoek naar boven gekomen. Morgen wordt een beslissing genomen of hij in voorarrest blijft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P.(verdachten) (19-5-2009 om 20:47)
S'nachts?? het was 10 uur en ik stond te blussen en ben ontschuldis dus niet zo snel oordelen jullie kennen ons niet eens is!!!
Monique (19-5-2009 om 10:55)
Gelukkig hebben jullie allemaal kinderen die zulke dingen niet doen als ik jullie was zou ik deze berichten aan hun laten lezen als ze al kunnen lezen is misschien al les genoeg voor jullie (b) ENGELTJES En ik mag blij zijn dat hij thuis is
Mira (19-5-2009 om 01:21)
En laten we nu vanavond al minimaal coniferenbranden in Middelburg hebben...........
Middelburger (18-5-2009 om 23:52)
Het maakt niet uit of je de verdachten wel of niet kent, maar het gaat hier over de feiten. Brandstichting met mogelijke gevolgen kan niet hard genoeg worden aangepakt. Brandstichting is een keuze die bewust wordt gemaakt, de bewoners hadden geen keus maar blijven wel zitten met de gevolgen.
Zeeuw (18-5-2009 om 22:10)
Leuk om te lezen al die familiaire berichten met zo blij dat je weer thuis bent...... HALLO... wat als het het kind van de buren was die jullie heg in de fik heeft gestoken... op deze leeftijd midden in de nacht... de jongens verdienen hun straf maar de ouders nog veel meer.
Vader (18-5-2009 om 21:15)
Nickey, heel makkelijk hoor oordelen via deze manier...
Cookie-instellingen beheren