Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Brandweer blust jaarlijks vreugdevuur in Grijpskerke

Toegevoegd: 01-01-2006, 04.30 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

GRIJPSKERKE - Ook dit jaar is de brandweer uitgerukt om het jaarlijkse vreugdevuur in Grijpskerke te blussen.

Zoals elk jaar wordt er in Grijpskerke een groot vreugde vuur gestookt. Dit jaar was het met toestemming van de Gemeente Veere. Op oudjaardag werd er door de gemeente een hoop zand op de kruising aan de rand van het dorp neergelegd. Hierop mocht het vreugdevuur gestookt worden.

Traditioneel wordt er elk jaar na de nieuwjaarswens en flink vuur gesticht. Ook dit jaar begon de brand met een caravan welke voor grote vlammen zorgde. Deze waren in grote delen van het dorp te zien.

Nadat het vuur gedeeltelijk is uitgebrand werd het geblust door de brandweer van Serooskerke. Deze ruimt samen met de gemeente de overblijfselen van de brand op. Ook wordt het wegdek gereinigd zodat het verkeer zonder hinder kan passeren.

Verder zijn er zover bekend geen brandjes of grote vernielingen aangericht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren