Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Derde verdachte coniferenbranden vrijgelaten

Toegevoegd: 19-05-2009, 16.22 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - Vandaag is de 15-jarige jongen uit Middelburg die vast zat voor de coniferenbranden van de afgelopen tijd in Middelburg weer vrijgelaten.


De jongen werd afgelopen zaterdag aangehouden. Uit het onderzoek en naar aanleiding van een arrestatie van een tweetal jongens eerder afgelopen week was zijn naam naar boven gekomen.

Hij blijft net als de twee 13-jarige jongens, die eerder al werden vrijgelaten, verdachte in de zaak. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mozes (19-5-2009 om 16:58)
De politie heeft te vlug gereageerd, omdat toevallig die gastjes er in de buurt waren ze gelijk naar de gevangenis sturen. maar wie gaat er niet kijken als je een sirene door je straat hoort loeien volgens mij hebben we gewoon te maken met een verknipte pyromaan en is de politie het spoort bijster.
Cookie-instellingen beheren