Weerbericht:
Vooral in het noorden een regen- of onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Derde verdachte coniferenbranden vrijgelaten

Toegevoegd: 19-05-2009, 16.22 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - Vandaag is de 15-jarige jongen uit Middelburg die vast zat voor de coniferenbranden van de afgelopen tijd in Middelburg weer vrijgelaten.


De jongen werd afgelopen zaterdag aangehouden. Uit het onderzoek en naar aanleiding van een arrestatie van een tweetal jongens eerder afgelopen week was zijn naam naar boven gekomen.

Hij blijft net als de twee 13-jarige jongens, die eerder al werden vrijgelaten, verdachte in de zaak. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (20-5-2009 om 18:35)
Mozes het gaat hier om kinderen en niet om criminelen die een moord gepleegd hebben dus dat verhaal dat ze onder druk gezet worden tijdens verhoor en in de cel gezet worden is volgens mij onzin, als ze veroordeelt worden krijgen de ouders een geldboete en dat is allles
Mozes (20-5-2009 om 11:20)
@:R.nu ik weer?, het lijkt me tamelijk onlogisch dat ze nog ff 5 heggen in de fik hebben gezet terwijl ze net vrij waren en huisarest hebben er is gewoon iemand anders gestoord bezig maar als je ze alle 3 lekker intimideert door "leuke verhoren" en een paar dagen in de bajes laat zitten bekennen ze
R. (20-5-2009 om 09:08)
Aan Mozes.. Ik begrijp de actie heel goed wast moeten die kinderen om dat tijdstip daar doen als ze daar helemaal niet vandaan komen nou jij weer.
Abraham (19-5-2009 om 23:35)
Als de politie harde bewijzen had, zaten ze nog vast hoor. De tijd zal leren, helaas dat in de tussentijd er zo op deze gasten wordt neergekeken. Lekker bevoorderlijk voor hun positie in de samenleving ZEKER als ze dalijk onschuldig worden bevonden. Daar wordt niet goed bij stil gestaan he..
T. (19-5-2009 om 22:19)
Ook deze jongen die vrij is gelaten heeft een contact verbod en huisarrest onder politie begeleiding
Vliss (19-5-2009 om 20:56)
Niet slim om er bij te zetten dat de naam van deze verdachte is boven gekomen uit een gesprek met de 2 jongens, de kans is natuurlijk groot dat hij 1 van hun of allebei gaat bedreigen of dergelijke intimiteiten.