Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade bij ongeval Rijksweg

Toegevoegd: 19-05-2009, 20.48 uur
Forse schade bij ongeval Rijksweg
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Bij een aanrijding op de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Hendrikskinderen is vanmorgen omstreeks 10.20 uur forse schade ontstaan.


Een personenauto bestuurd door een 24-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland reed over voornoemde weg. Achter hem reed een vrachtwagen uit Goes bestuurd door een 53-jarige man uit Hoofddorp. Voor het verkeerslicht bij het café stonden wat auto's en beide voertuigen stopten daar netjes achter.

Achter de vrachtwagen kwam een tweede vrachtwagen, bestuurd door een 41-jarige Vlissinger, die niet op tijd meer kon stoppen. Deze klapte achterop de vrachtwagen die, op zijn beurt, tegen de personenauto aan reed. Alle drie de auto's beschadigden flink en moesten worden weggesleept.

Er raakte niemand ernstig gewond. De bestuurder en bijrijder van de middelste vrachtwagen klaagden over een stijve nek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (21-5-2009 om 12:38)
@fotospeurder... misschien stond er wel een langere rij wachtenden voor het volgende stoplicht bij de afslag Wolphaartsdijk!!! je kan fotoos speuren wat je wilmaar soms moet je de situatie kennen. Was er niet in de buurt dus ik weet t niet.
Trucker (20-5-2009 om 23:29)
Als je met een beetje snelheid word aangereden bij het stoplicht dan sta je dus daar stil...de volgende kruising is zeker 5 tot 700 meter verder...ze mogen blij zijn dat het een losse trekker was en niet een met een geladen trailer...dan had dit veel anders af kunnen lopen...
Mario (19-5-2009 om 23:32)
Gelukkig dat er achter de personenauto nog een vrachtauto stond die als buffer fungeerde. Je zal als autobestuurder of motorrijder maar zo'n truck in je nek krijgen!
Fotospeurder (19-5-2009 om 21:58)
Volgens mij is het hele rijtje auto's al voorbij het stoplicht, want je ziet de stoplichten op de achtergrond, waarschijnlijk was het de afslag na de stoplichten?? daar kun je namelijk best verrast worden door afslaand verkeer dat voor je opeens op de rem trapt.
Cookie-instellingen beheren