Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser gewond door aanrijding met auto

Toegevoegd: 19-05-2009, 23.41 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

IJZENDIJKE - Een 48-jarige fietser is dinsdagmiddag gewond geraakt toen hij op de Mauritsweg in IJzendijke in botsing kwam met een auto.

De fietser reed omstreeks 17:25 uur in de richting van de Markt toen ter hoogte van een wegversmalling een 72-jarige automobilist uit tegengestelde richting kwam. Toen de fietser de wegversmalling nog net voor de auto wilde passeren werd hij geraakt door het voertuig.

Volgens getuigen heeft de fietser geen gebruik gemaakt van het verplichte fietspad. De fietser uit de gemeente Sluis kwam hard ten val en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis en is daar opgenomen. De automobilist verklaarde tegenover de politie dat hij de fietser totaal over het hoofd had gezien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750