Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuiden kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulstenaar is rijbewijs kwijt door drank

Toegevoegd: 19-05-2009, 23.42 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

HULST - Een 51-jarige Hulstenaar is dinsdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij met drank op achter het stuur zat.


De man werd om 19:08 in de Clausstraat in Hulst gecontroleerd door agenten. De politiemensen merkten tijdens het aanspreken van de man dat zijn adem naar alcohol rook waarna een blaastest werd afgenomen. De Hulstenaar werd voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau.

Uit het onderzoek bleek dat de man al twee keer eerder is veroordeeld voor het rijden onder invloed. Om deze reden hebben de agenten zijn rijbewijs ingenomen. Omstreeks 21:00 uur is de man naar huis gegaan. Wel wordt proces-verbaal opgemaakt tegen hem.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (20-5-2009 om 22:58)
Waarom staat er niet bij hoeveel deze man heeft gedronken?
2 X eerder (20-5-2009 om 13:07)
Nou, als je al 2 keer eerder bent gesnapt met drank op, dan zal die man dat wel nooit gaan begrijpen dat je met drank op niet mag rijden. Dus geen pogingen meer wagen, en alles invorderen. Is hij daarvoor 51 jaar geworden?? Oke, het kan, maar dan heeft ie niet vooraan gestaan bij het uitdelen
J.goole (20-5-2009 om 07:58)
2 x eerder gepakt met drank en dan nog mogen rijden?? Die vent mag toch nooit meer in het verkeer deelnemen? Tis te hopen dat er geen mensen aan gereden worden door zo'n iemand.
Kakie (20-5-2009 om 01:02)
Wat moet er gebeuren om eens nuchter in een auto te stappen.denk toch eens na.